Päivää. Olen IT-konsultti Janne Pyykkö. Minulla on hiukan rauhaton luonne.

Työtä riittää, sitä tehdään kivojen ihmisten kanssa, se on luonteeltaan palkitsevaa, hyvä näin, mutta se ei riitä. Haluan retkeillä, nukkua teltassa, aistia ympäristöä, jota ihminen ei ole rakentanut, joka oli olemassa ennen ihmistä, tätä on tarjolla Suomessa, hyvä näin, mutta se ei riitä. Välistä tulee halu joutua uusiin hankaluuksiin, selvitä, oppia - näin ainakin toivon, sillä en ole vielä lähtenyt.

Alla keskellä Kiinan rannikolla on pystyssä seisovan perunan muotoinen vuoristoinen saari, Taiwan. Siellä teen töitä tammikuun 2009, sinne tänään lennän.

En tosin lopeta vanhoja hommia tai jätä Suomen asiakkaita. Internet on keksitty ja konsultin töitä voi tehdä kaukaakin. Vai voiko? Se selvinnee, kun seuraat tätä lokikirjaa.

Briefly in English. Due to my sporadically restless character, I'm going to stay in Taiwan during January 2009, enjoy the nature, bike and hike in mountains. I'm going to remote-work there too, that is, continue my Finnish IT projects through internet. (In the picture above, Taiwan is the potato-shaped island in center.)